Events Calendar

AVC Terreinrijden Havelte - gecanceld!!
From Saturday, 26 October 2019
To Sunday, 27 October 2019
Hits : 3605
by Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hebben jullie leden in de gelegenheid gesteld mee te doen aan het weekend eind oktober dat op het oefenterrein van Havelte werd gehouden. De gemeente Westerveld (waar het terrein onder valt) meldde ons echter dat vanwege dat stikstofverhaal (formeel: Programma Aanpak Stikstof) dit geen doorgang kan hebben. Als gevolg daarvan heeft ook Defensie zich teruggetrokken. Uiteraard vinden wij dit heel erg jammer, maar we hebben op dit moment geen mogelijkheid om dit op korte termijn aan te pakken. Dit houdt in dat ik je vriendelijk verzoek de melding op de website of anderszins weer te verwijderen en eventuele leden die hiervoor belangstelling hebben te melden dat het niet doorgaat.
 
 
Wij, AVC, houden in het laatste weekend van oktober als slot van het seizoen 2019 een spectaculair weekend op het oefenterrein van de 43 Gemechaniseerde Brigade in Havelte!/Steenwijk: met een oppervlakte van 2 km bij 1,8 km. Het is in het weekend van 26-27 oktober. We hebben het ook opengesteld voor leden van DYC. De deelnamekosten bedragen € 40,- per persoon. Dat lijkt veel maar omdat op Havelte niets aanwezig is zoals toiletten, elektriciteit, verlichting en andere faciliteiten is het noodzakelijk dat we dit soort dingen moeten huren. Het terrei kan worden opgedeeld in wegen, licht terrein en zwaar terrein - met heuvel en gaten - ideaal om met je voertuig door het terrein te ploegen. 
 
Men kan vrijdagmiddag arriveren, of 's avond, zaterdags en zelfs zondags. Naar 'Vrij Rijden" is er ook een spelprogramma: "Night Ride" waarin deelnemers met hun voertuigen allerlei opdrachten moeten uitvoeren. Vrijdags staat er een snackwagen, zaterdag wordt de veldkeuken ingezet en kunnen deelnemers desgewenst meedoen aan ontbijt en/of lunch (de informatie staat op het inschrijfformulier). Ook is er aan pechgevallen gedacht: een bergingsvoertuig wordt ingezet en is er een EHBO-post met AMBU.... voor het geval dat!
 
DYC-leden kunnen zich bij mij opgeven waarna ik ze een inschrijfformulier toestuur met alle informatie daarop.


Met vriendelijke groeten,
ARMY VEHICLE CLUB
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Location Oefenterrein 43 mechbrig te Havelte/Steenwijk
Meer info volgt hier