Dames en heren,

Het paasweekend nadert weer met rasse schreden. Binnen enkele dagen zult u de Hercules op de mat ontvangen met daarbij het bijbehorende inschrijfformulier. Voor zij die niet kunnen wachten: u kunt hier klikken om deze alvast te downloaden

Let wel op; vooralsnog willen wij doorgaan met het paasweekend. Omdat wij helaas niet goed zijn in glazen bollen kijken en de toekomst voorspellen weten we niet wat de situatie omtrent corona/covid-19 doet. Houd u de volgende regel daarom goed in de gaten:

Status: 19-03-2020 : het gaat NIET door! cry

De ALV zal daarom naar een ander evenement getild worden, dit hoort u t.z.t.

Het volgende bericht krijgt u van onze voorzitter:


Beste Leden,

Op het moment dat de hercules met de uitnodiging ter perse ging werd duidelijk dat de corona pandemie grote invloed op het maatschappelijk leven gaat krijgen.

Inmiddels zijn we op een punt aangekomen dat het maatschappelijk niet verantwoord is het paasevenement met ALV door te laten gaan. De argumenten hoef ik niet eens op te noemen.

Ook kunnen we nu niet aangeven wanneer een evenement weer te organiseren zal zijn.

Ondertussen willen we als bestuur niet stil zitten. Jullie input middels de enquête hebben we hard nodig. De Link is niet op de site geplaatst omdat deze voor alle wereldburgers te downloaden is. We willen juist de leden horen. Op de automatische piloot hebben de donateurs het formulier niet ontvangen. Er is een link maar deze ga ik om dezelfde reden nu niet aangeven, via bestuur of andere daffers kom je er wel achter.

Degene die zo aan het hamsteren is kan er gerust mee stoppen, hoeveel wc papier heb je nodig in je leven? Rest mij iedereen een goede gezondheid te wensen, vrij van corona.

 

Namens het bestuur,

Maarten van den Dobbelsteen

Voorzitter


Dan nog een paar praktische puntjes:

  • Op veler verzoek is de ALV verplaatst naar het paasweekend
  • Let op: ALV vind plaats op de zaterdag om 10.00u
  • De uiterste inschrijfdatum (inclusief) betaling word wederom strak gehandhaafd
  • Mocht er dankzij het corona virus en eventuele bijbehorende maatregelen het evenement geen doorgang kunnen vinden, dan is restitutie van de inschrijfgelden vanzelfsprekend