Voor al onze leden die interesse hebben in rijden in het zand in Havelte!

 18-21 mei 2018

De land Rover Club Holland is een landelijke merkenclub met ca. 2700 leden. In 2018 bestaan ze 30 jaar en dat vieren ze met een jubileumfeest. Dit jubileumfeest houden ze in het Drentse Havelte op het militaire oefenterrein. De deelnemers (met ca. 600 auto’s) kamperen op een weiland op 5 minuten rijden van het oefenterrein. De meeste activiteiten vinden plaats op het militaire oefenterrein. Tussen de camping en het oefenterrein rijdt een pendel bus. Hiermee kunnen de deelnemers zonder auto gebruik van maken om de evenementen onderdelen te bezoeken.

Nu zoeken ze nog leuke en terreinvaardige auto’s die de deelnemers op de plaatsen in het oefenterrein kunnen brengen. Wij denken hierbij aan een Hop-on hop-off dienst die over de tankbaan rijdt tijdens de dagdelen dat er activiteiten zijn. Een rondje tankbaan is ca. 8 km en zal dan met diverse stoppunten worden gemarkeerd. Zouden jullie ons kunnen helpen met jullie voertuigen om dit gedurende het weekend op te lossen. Uiteraard kunnen jullie op het oefenterrein kamperen met jullie groep en verder nog vrij rijden op het terrein.
We kunnen een vergoeding van € 0,19 per km betalen. De voertuigen zullen op zaterdag en zondag van ca. 10.00 uur tot 18.00 uur en op maandag van 10.00 uur tot 13.00 uur moeten worden ingezet. Verder zijn jullie vrij om de schema’s in te delen.

Informatie en/of aanmelden via:

Aanmelden kan op het emailadres van de Coördinator 30 years LRCH, Rob Vogelzang*:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie: +316 53 32 17 96

 

*Let wel: dit is niet ons YA126 Clublid Rob!